Cinci ani de la moartea artistei Ileana Ciuculete. Iată cui i-a revenit toată averea regretatei cântărețe

În luna martie a acestui an s-au împlinit cinci ani de când interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete a plecat dintre noi.

Pe lângă regrete și golul resimțit după trecerea ei în neființă, în familia artistei a izbucnit un scandal pe avere. Fiii cântăreței s-au judecat cu soțul acesteia, iar după doi ani, Instanța a anunțat decizia.

Ce s-a ales de averea Ilenei Ciuculete
Cei fii ai regretatei artiste, Mugurel și Cristian Sfetcu s-au judecat cu Cornel Galeș, partenerul de viață al mamei lor. După un proces lung și după moartea lui Cornel Galeș (noiembrie 2019), judecătorii le-au dat câștig de cauză celor doi frați care au primit și drepturile de autor ale Ilenei Ciuculete.

După moartea artistei, soțul ei a vândut vila în care au locuit și a cumpărat un apartament. Potrivit informațiilor apărute zilele acestea în spațiul public, un executor judecătoresc a vândut apartamentul pentru un preț de aproximativ 68.000 de euro și le-a dat banii fiilor Ilenei Ciuculete.

Apartamentul a fost scos la vânzare cu 68 000 de euro, exact suma pe care instanța a hotărât că trebuie să o primim. Practic, noi am recuperat sumele de bani, mai puțin cheltuielile de judecată și bunurile,care s-au împărțit la moartea mămicii noastre. Drepturile de autor au ajuns la noi, a declarat pentru Fanatik, Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al regretatei Ileana Ciuculete.

Claudia Galeș, fiica regretatului Cornel Galeș nu a dorit să intre în posesia a nimic din ceea ce a fost pe numele tatălui ei, motiv pentru care toate drepturile de autor ale Ilenei Ciuculete le-au revenit fiilor ei.

Cinci ani de la moartea artistei Ileana Ciuculete
Pe 14 martie 2022 s-au împlinit cinci ani de la moartea interpretei de muzică populară, Ileana Ciuculete. O boală grea cauzată de o hepatită C netratată la timp a răpus-o pe marea artistă. De-a lungul carierei sale, Ileana Ciuculete și-a lăsat amprenta în muzica populară românească. Artista a înregistrat 30 de discuri și a fost premiată în România cu 3 discuri de aur și un disc de platină, iar în Serbia cu 1 disc de aur.

Citește și