Cele Mai Importante Puncte Din Palmă. Scapi De Durere În Câteva Momente

Cu toții avem uneori probleme de sănătate trecătoare, pe care am vrea să le rezolvăm singuri, fără a apela la medic.

Stări de greață, dureri de cap sau de stomac, de toate acestea poți scăpa cu ajutorul

unei tehnici interesante. Presopunctura este soluția multor afecțiuni și oricine știe să o pună în practică.

Totul despre presopunctură

Presopunctura este o metodă japoneză care te scapă foarte ușor de multe probleme de sănătate.

Este un tratament non-invaziv care constă în presiunea aplicată unor puncte de pe corp în vederea ameliorării unor simptome precum durerea, greața, disconfortul.

Ce beneficii are Aloe Vera. Planta cu cele mai multe proprietăți

Această tehnică rămâne cea mai bună în ceea ce privește unele afecțiuni. Una dintre ele este durerea de stomac. Dacă ți se trage de la mâncarea nepotrivită sau pur și simplu suferi de alte afecțiuni ale stomacului, această modalitate te ajută să te simți mai bine după doar câteva executări.

Apasă cu degetul mare de la mâna stângă în centrul palmei drepte timp de 5 secunde. Fă apoi o pauză de 3 secunde și apasă din nou 5 secunde, în același loc.

Pentru durerea de cap, în special cea resimțită în frunte, există o soluție extrem de simplă care dă rezultate în scurt timp. Strânge degetul mare de la mâna dreaptă timp de câteva secunde, fă o pauză și expiră de 3 ori, apoi strânge iar degetul.

Cum scapi de vicii. Cât îți ia să te lași de cele mai dăunătoare obiceiuri

Punctele din palme care te scapă de durere

Pentru controlul greutății, apăsați punctul potrivit. Acesta este situat la 3cm sub buric. Folosiți două degete pentru a masa zona (mișcați degetele în sus și în jos ușor), după care apăsați punctul de presiune timp de 2 minute, de două ori pe zi.

Se pare că pentru scăderea în greutate poți pune presiune și pe ureche. Potrivit datelor transmise de specialiști, aplicarea de presiune asupra punctelor urechii pe o durată de opt săptămâni are efecte interesante.
Pentru eliminarea stării de greață, este suficient să punem presiune timp de câteva minute, cu mici pauze la un minut, între degetul mare și arătător. Această tehnică ne scapă și de frica de moment, ne ajută să trecem pentru un atac de panică mai ușor.

Citește și