Cea mai rușinoasă gafă vestimentară! Ce poreclă a primit Carmen Iohannis după întâlnirea cu Regina Letizia a Spaniei

Prima Doamnă a României a fost criticată dur pentru rochia pe care a purtat-o în cadrul dineului organizat cu prilejul Summitului de la Madrid.
Carmen Iohannis a ajuns ținta glumelor pe internet, după ultima apariție în public, la dineul de gală găzduit de Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia, cu prilejul Summitului NATO de la Madrid.
Ținuta purtată de Prima Doamnă a României nu a fost considerată nepotrivită numai de criticii în modă, ci și de internauți, care au comentat intens alegerea vestimentară făcută de aceasta.
Carmen Iohannis, gafă vestimentară la întâlnirea cu Regina Letizia a Spaniei
Klaus și Carmen Iohannis au fost invitați recent la Summitul NATO de la Madrid, găzduit de Regatul Spaniei. Pe lângă reuniunea șefilor de stat, și Primele Doamne au avut o întâlnire separată. Soția președintelui s-a făcut remarcată printr-o ținută viu colorată, de un fuchsia aprins, care, însă, a fost considerată o adevărată gafă vestimentară de către specialiștii în modă.
Criticii nu au fost mulțumiți nici de modul în care Carmen Iohannis a ales să accesorizeze rochia pe care a purtat-o, căci, spun ei, perechea de sandale pentru care aceasta a optat nu ar fi recomandată în
cadrul unui astfel de eveniment.
Nici cei care o urmăresc pe Prima Doamnă a României pe rețelele de socializare nu au fost prea încântați de alegerea vestimentară a acesteia. Internauții au criticat dur apariția lui Carmen Iohannis și au asemănat-o cu „Pantera Roz”: „De ce s-a îmbrăcat ca Pantera Roz?”, „De ce soțul doamnei nu a venit și el în pantaloni scurți?”, „Pantera Roz când era nășică,
exact așa arăta!”, „A crezut că merge la un concurs de flamenco.”, „Un spirit tânăr și nonconformist, nu îl înțelegem noi…”, au fost doar câteva dintre mesajele postate de internauți, pe rețelele de socializare.
Citește și