Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la dineul de la Palatul Regal din Madrid

Carmen Iohannis a participat seara trecută la dineul de gală organizat la Palatul Regal din Madrid cu ocazia summit-ului organizat în capitala spaniolă. Prima Doamnă l-a însoțit pe președintele României și a atras toate privirile prin ținuta sa elegantă.

Ce ținută a ales Carmen Iohannis pentru dineul de la Palatul Regal al Spaniei
Dineul de la Palatul Regal din Madrid este evenimentul dinaintea summit-ului NATO care va începe miercuri și a adunat la un loc cei mai importanți lideri mondiali.

Acesta a fost găzduit de Familia Regală a Spaniei, care a făcut fotografii cu fiecare pereche. Toți șefii de stat au fost însoțiți de soțiile lor la dineu și au fost întâmpinați de Regina Letizia a Spaniei și Regele Felipe al VI-lea.

„La dineul de gală găzduit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia cu prilejul Summitului NATO care începe mâine la Madrid”, a scris șeful statului în dreptul imaginilor publicate pe pagina de Facebook.

Pentru dineul de la Palatul Regal, Carmen Iohannis a ales o ținută caracteristică stilului ei vestimentar. Într-o culoare roz de vară, Prima Doamnă a atras privirile invitaților, în timp ce alte persoane au ales culori mai sobre. Carmen Iohannis a avut părul prins într-un coc și a purtat accesorii asortate cu rochia sa sclipitoare.

Ținutele purtate de celelalte Prime Doamne
În timp ce Prima Doamnă a țării noastre, dar și soția lui Emmanuel Macron au ales apariții mai vesele, celelalte invitate au purtat ținute în nuanțe de alb și negru. Soția lui Joe Biden a purtat un costum alb imaculat, iar părul a fost coafat în bucle lejere. De asemenea, gazda dineului, Regina Letizia a Spaniei a uimit într-o rochie superbă neagră, cu o curea în talie. Machiajul și pantofii stiletto au completat perfect imaginea monarhului. Monarhul, în vârstă de 49 de ani, s-a alăturat soțului ei, regele Felipe al VI-lea, pentru a saluta invitații, inclusiv pe președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen.

Citește și