Ce se întâmplă cu Nicoleta Luciu de când s-a retras din lumina reflectoarelor!

Nicoleta Luciu a fost numită „cea mai sexy femeie din România” în urmă cu mult timp şi pe bună dreptate!
Dacă la acea vreme era prezentă la toate evenimentele mondene, iar pe micile ecrane era urmărită cu interes de public, acum…

nu se mai aude mare lucru despre ea. Nicoleta Luciu îşi trăieşte viaţa departe de lumina reflectoarelor.

Nicoleta Luciu a fost numită „cea mai sexy femeie din România” în urmă cu mult timp şi pe bună dreptate! Dacă la acea vreme era prezentă la toate evenimentele mondene, iar pe micile ecrane era urmărită cu interes de public, acum… nu se mai aude mare lucru despre ea. Nicoleta Luciu îşi trăieşte viaţa departe de lumina reflectoarelor.

După ce a devenit mamă, Nicoleta Luciu s-a retras uşor-uşor din lumina reflectoarelor. S-a mutat la Miercurea Ciuc alături de soţul ei, Zsolt Csergo. Acolo, sexy bruneta se ocupă 24/24 de creşterea celor patru copii. Asta nu înseamnă însă, că nu mai trece şi prin Capitală! Doar că, mai rar şi de obicei, o face pentru intervenţii estetice.

Nicoleta Luciu este mamă cu normă întreagă în oraşul natal al soţului ei şi, de ceva vreme, s-a apucat serios de gătit. Dacă în trecut pe internet încingea minţile bărbaţilor cu poze provocatoare, acum, Nicoleta Luciu postează selfie-uri şi imagini cu felurile de mâncare pe care le pregăteşte pentru familia ei.

Citește și