Ce S-A Ales De Fiica Lui Edith Gonzales. Actrița Își Făcea Griji Pentru Adolescentă

îndurerată și fani din toată lumea care au plâns-o.

Actrița avea doar 54 de ani când a murit după ce s-a chinuit multă vreme cu o boală nemiloasă. Singura ei grijă când era în viață era ce se va întâmpla cu fiica ei.

Ce s-a ales de fiica lui Edith Gonzales

Fiica lui Edith Gonzales avea doar 15 ani când tânăra ei mamă s-a stins din viață. Cele două erau foarte apropiate, iar când actrița a murit, a fost crunt pentru amândouă.

Pe Edith Gonzales a preocupat-o mult soarta fiicei ei, mai ales când și-a dat seama că boala o va învinge într-un final.

Ce s-a ales de fiica lui Edith Gonzales. Actrița își făcea griji pentru adolescentă

După moartea mamei ei, viața Constanzei s-a schimbat complet. Ea a plecat din casa în care locuia cu mama ei și cu soțul acesteia, Lorenzo Lazo, și s-a mutat cu tatăl ei biologic, Santiago Creel, care a primit custodia.

Adolescentei nu i-a fost deloc ușor, pentru că nu avea o legătură strânsă cu tatăl ei și schimbarea a fost mare. Totuși, a fost nevoită să se acomodeze în casa acestuia, și în compania logodnicei lui, Paulina Velasco. Constanza a păstrat legătura și cu fratele mamei ei, Victor Manuel Gonzales.

La doi ani de la tristul eveniment, Constanza a fost fotografiată, alături de tatăl ei și familia acestuia. Cel care a făcut publică imaginea a fost chiar politicianul mexican.

Constanza apare în imagine alături de tatăl ei, soția lui Paulina Velasco și surorile ei vitrege, Paulina și Miranda Creel Velasco, iar fotografia a fost făcută după ce aceștia au ieșit la vot.

Constanza trăiește acum cu tatăl ei și are două surori mici. Soția lui Creel o iubește mult. În ciuda tristeții pe care o resimte după pierderea mamei ei, are o familie și se simte iubită. Eu cred că e bine, a dezvăluit o sursă apropiată familiei, potrivit El Heraldo.

Fiica lui Edith Gonzales a ales să continue acțiunile caritabile ale mamei sale, iar în paralel se ocupă de muzică, un domeniu de care este foarte atrasă.

Înainte de a murit, actrița i-a lăsat fiicei ei o scrisoare deosebit de emoționantă, în care i-a spus că a fost miracolul vieții ei și a asigurat-o că îi va fi alături întotdeauna.

Ce s-a ales de fiica lui Edith Gonzales. Actrița își făcea griji pentru adolescentă

Ești o copilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo, a fost mesajul lui Edith Gonzalez pentru fiica ei.

Actrița mexicană Edith Gonzales era cunoscută pentru rolurile din telenovele, realizate după anii 1990. În 2016 a anunțat public că are cancer ovarian, iar în 2019 s-a stins pe un pat de spital din Ciudad de Mexico.

 

Citește și