Ce pensie are Elena Merișoreanu. Cântăreața, reacție dură despre artiștii care se plâng că au pensiile mici

Cântăreața de muzică populară a spus ce pensie are în fiecare lună, după o carieră de peste 37 de ani pe scenă. Îndrăgita artistă o duce foarte bine din punct de vedere financiar, nu se plânge, dar îi acuză pe cei care fac acest lucru.
Elena Merișoreanu, detalii despre pensie. Declarația vedetei la adresa artiștilor care se plâng de veniturile lor
Elena Merișoreanu a dezvăluit care este pensia pe care o primește, soțul artistei, Viorel Croitoru, având de asemenea, venituri generoase. Fostul general în armată încasează peste 15.00o de lei, vedeta vorbind și despre artiștii care se plâng din acest punct de vedere.
Interpreta de muzică populară a avut o reacție dură la adresa celor care se plâng că au pensiile mici, subliniind că pentru o oră de cântat se primește o sumă destul de mare. Cântăreața consideră că aceștia nu au strâns banii, ci i-au risipit aiurea.
„Eu am o pensie omenească, pot să trăiesc, bărbatul meu la fel, copiii sunt la casele lor, deci nu duc lipsă de nimic. Alții dacă n-au muncit și n-au plătit, de unde să le dea statul bani?
Ne-ar bate Dumnezeul să ne plângem, când alții trăiesc din 1.500-2.000 de lei. Cine nu a fost angajat să le dea după mine și 2.000 de lei, nu mă interesează, dar să nu se mai plângă, au vile, de nu reușesc să intre prin atâtea camere câte au și se plâng de bani?
Citește și