Ce cadou a primit Raluca Pastramă de la iubitul ei arab. Ibrahim o surprinde cu gesturi romantice

Deși după divorțul de Pepe este extrem de discretă cu viața personală, Raluca Pastramă mai lasă, ocazional, să se vadă că

a depășit momentul – recent, le-a arătat fanilor săi ce cadou impresionant a primit de la Ibrahim, iubitul ei arab.

Au trecut zece luni de la divorțul de Pepe, iar Raluca Pastramă trăiește, cu discreție, o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei de origine arabă, Ibrahim.

Dat fiind că, în urmă cu doar trei luni, el posta un InstaStory în care pe mâna iubitei lui se vedea un imens inel cu diamante, relația lor se îndreaptă clar spre căsătorie.

Iată însă că acesta nu încetează să-și surprindă iubita, care, recent, a fost extrem de impresionată de gestul lui.

Vestea divorțului dintre Raluca Pastramă și Ionuț Pascu, care s-a produs pe 8 februarie 2021, în mod amiabil, la notar, după opt ani de mariaj a luat prin surprindere pe toată lumea.

Deși totul fusese gândit a se încheia în liniște, nu a fost așa. Planul lor de acasă nu s-a potrivit cu cel din târg și divorţul liniştit avea să se transforme practic într-un război.

Pepe a aflat ulterior că Raluca l-ar fi înșelat și scandalul a luat amploare, apărând acuzații de ambele părți.

După divorț, peste care au trecut cu greutate, dat fiind că au împreună două fetițe superbe, atât Pepe, cât și Raluca și-au dorit să își refacă viața. În timp ce artistul se află într-o

relație cu Jasmine Oddy, fosta lui soție și-a găsit liniște în brațele unui tânăr în vârstă de 27 de ani. Acesta este de origine arabă și provine dintr-o familie potentă financiar, care are mai multe afaceri în România. Deși cei doi se străduiesc să își țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, din când în când ies la iveală, în social media, mici detalii.

Iar asta deoarece iubitului Ralucăi Pastramă îi place să o surprindă cu mici daruri emoționante.

Recent, fosta soție a lui Pepe a postat pe contul ei de socializare cel mai recent cadou primit de la iubitul arab. Acesta, de Crăciun, a surprins-o cu un buchet de trandafiri spectaculos de trandafiri, pe care Raluca nu s-a putut abține și l-a postat pe Instagram, acompaniat de o melodie de dragoste, dar și de o inimioară.

Citește și