Ce anunț a făcut Andreea Mantea în ziua în care David, băiețelul ei, a împlinit 7 ani:

Andreea Mantea i-a organizat fiului ei o zi de naștere mai mult decât minunată. Micuțul David s-a distrat pe cinste.

David, micuțul fiu al Andreei Mantea, a împlini ieri vârsta de 7 anișori.

Mama sa a vrut ca micuțul ei să aibă parte de o zi de naștere de neuitat, așa că i-a îndeplinit acestuia dorința lui cea mai arzătoare.

Este adevărat că micuțul s-a răzgândit de câteva ori, însă Andreea Mantea a făcut tot posibilul să-i îndeplinească dorința.

Andreea Mantea și fiul ei au o relație foarte specială. Se înțeleg din priviri și nu au nevoie de prea multe cuvinte pentru a ști cum se simte celălalt.

Prezentatoarea TV se implică din toate punctele de vedere în creșterea micuțului. Inclusiv de ziua lui de naștere, Andreea Mantea l-a făcut pe David să se simtă cu totul special, pentru că l-a dus într-un loc cu totul neașteptat și i-a făcut cele mai frumoase urări.

Prezentatoarea TV este foarte fericită că își vede băiețelul mulțumit și fericit.

Cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, Andreea Mantea a scris un mesaj extrem de emoționant în mediul online, prin care își mărturisește dragostea infinită față de cel mic.

„Cine s-a facut baiat mare?🥳🥳🥳
Puiul meu! ❤️☀️ 7 anisori! 7 ani in care am simtit o cascada de sentimente de care doar citisem sau auzisem.

Ei bine le-am trait pe toate si pot sa ma declar cu adevarata fericita pentru ca am cunoscut implinirea!

Tot ce imi doresc pentru el, este sa fie sanatos si sa nu sufere prea mult, iar candva in viata lui sa simta fericirea si implinirea exact asa cum le simt eu de cand a aparut el in viata mea! 💫 🙏🏻💫”, a spus Andreea Mantea pe Instagram.

Citește și