CE A PRIMIT, DE FAPT, UN BUCUREȘTEAN DUPĂ CE A CUMPĂRAT O BUCATĂ DE CEAFĂ DE PORC DINTR-UN CELEBRU SUPERMARKET DIN CAPITALĂ

Un bărbat din București a rămas șocat când a văzut ce a putut să cumpere dintr-un supermarket. Ceafa de porc pe care a achiziționat-o avea puroi.

Clientul unui supermarket a rămas pur și simplu dezgustat când a deschis ambalajul în care se afla carnea de porc cumpărată. Bucureșteanul a achiziționat o ceafă fără os și a sesizat că are puroi.

Nu este primul caz de acest gen
Din păcate, celebrul supermarket nu este la primul caz de acest gen. A mai fost reclamat în trecut pentru că ar fi vândut carne cu puroi.

Un cetăţean din Târgu Jiu a sesizat în 2018 Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj, după ce a cumpărat carne de porc din care a ieșit puroi atunci când a început s-o taie.

Magazinul din Târgu Jiu a fost amendat atunci cu 12.000 de lei de către DSVSA Gorj. Inspectorii sanitari au constatat că ceafa de porc a fost adusă de la o unitate din Germania. Reprezentanţii supermarketului au notificat atunci unitatea producătoare în legătură cu problemele identificate.

Citește și