Ce a pățit Costi Ioniță în vacanța din Grecia. Artistul a reacționat dur: “Îmi e și silă”

Costi Ioniță a fost recent în vacanță în Grecia și a avut parte de o experiență neplăcută. Artistul a povestit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat, iar mulți dintre fanii lui au fost surprinși să afle toate acestea, ba chiar au ținut să îl contrazică.
Ce a pățit Costi Ioniță în vacanță în Grecia
Costi Ioniță s-a plâns pe Internet de modul în care s-a prezentat plaja din Thassos, una dintre insulele grecești, foarte apreciate de către români. Artistul a făcut comparația cu România, în sensul în care plajele de pe litoralul românesc se
prezintă mult mai bine. Cântărețul a postat câteva videoclipuri în care se observă apa murdară, ceea ce l-a și deranjat, se pare, cel mai tare. Costi Ioniță a spus că a ajuns în Grecia pentru că a avut treabă și s-a gândit să se bucure de plajă și mare, însă condițiile de acolo nu se compară cu cele de pe litoralul românesc.
Fraților, sunt în Grecia, la mare, na, cică Thassos, frumos, uitați ce mizerabilă este apa. Am venit că așa a fost conjunctura, că altfel tot la noi, la România, aș fi venit. Forza România. Măi, fraților, eu nu glumesc. E mizerabilă tare de tot. Uită-te și tu. Păi imi e și silă să intru în ea. Asta e, România e forță!, a spus Costi Ioniță, în videoclipurile postate pe contul său de Tik Tok.
Citește și