Cazare de 2.184 lei/noapte în Eforie Nord! Este cea mai scumpă cazare din iulie 2022

Prețurile au crescut într-un ritm record pe litoralul românesc. O noapte de cazare la un hotel de lux din Eforie nord ajunge să coste aproximativ 2.184 lei pe noapte, circa 813 euro.
Potrivit unui site unde se pot face rezervări la hotelurile de pe litoralul Mării Negre, o noapte de cazare pentru două persoane la un hotel de 5 stele costă 813 euro.
Stațiunea Eforie Nord nu este o excepție, prețuri mari înregistrându-se și în stațiuni precum Mamaia sau Vama Veche.
Câți lei costă parcarea pe zi în Mamaia, acum, în 2022
Din cauza războiului de la granițele țării și a inflației, prețurile au crescut în toate sectoarele economice ale României. Zona Horeca nu a fost nici ea ocolită, având parte de majorări serioase ale prețurilor.
Stațiunea Mamaia rămâne și în acest an printre cele mai scumpe de pe litoral, atât la prețul unei nopți de cazare, dar și la suma achitată pentru o zi de parcare a autoturismului.
În Mamaia, parcarea pe o zi costă 96 de lei, pe când în Eforie, această taxă nu există și, cu această sumă, o familie poate lua prânzul la terasele cu auto-servire.
În plus, preţul mediu pentru un şezlong în Mamaia este de 50 de lei pe zi, camerele având un preț de până la câteva sute de euro pe noapte, la hotelurile de 5 stele.
Citește și