Câți Ani Are, De Fapt, Aspirina Din Las Fierbinți. Mirela Oprișor A Trecut De Prima Tinerețe Și Are O Familie Fericită

Mirela Orpișor este în lumina reflectoarelor de ani de zile și este una dintre actrițele de renume din țară.

De ceva timp, vedeta dă viață personajului Aspirina din Las Fiebinți, iar publicul o adoră.

Dar, puțini sunt cei care o cunosc cu adevărat pe actriță, mulți confundându-o cu personajul. Însă, în realitate, aceasta este cât se poate de diferită de personajul pe care îl interpretează, cele două ne având aproape nimic în comun.

Aspirina este o femeie îndrăzneața, o roșcată focoasă cu păr lung și breton, în timp ce Mirela Oprișor este o fire mult mai timidă și cu un look total diferit. Dacă Aspirinei îi place viața de femeie singură și fără obligații, în realitate Mirela Oprișor este o mamă și o soție exemplară.

În cadrul unui interviu recent, celebra actriță a făcut mai multe dezvăluiri din viața personală și a vorbit și despre cumpăna ce o traversează în aceste momente, după ce a împlinit 50 de ani.

Mirela Oprișor: „Sentimentul legat de această vârstă este foarte ciudat”
În plan personal, Mirela Oprișor este o femeie împlinită. Aceasta este căsătorită de ani buni cu scenaristul, dramaturgul şi actorul Mimi Brănescu, alături de care are o fiică, Ana.

În luna mai a acestui an, Mirela Oprișor a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. Actrița a marcat momentul așa cum se cuvine și a sărbătorit alături de cei dragi, iar soțul și fiica ei au avut grijă să o răsfețe cât se poate de mult.

Vedeta Pro TV nu se plânge că a înaintat în vârstă, însă recunoaște că acest lucru aduce o provocare în plan profesional.

Concret, împlinirea vârstei de 50 de ani, a făcut-o pe actrița să se gândească la faptul că trebuie să schimbe gama de roluri pe care le poate interpreta, iar acest aspect i-a dat câțiva fiori.

„Mă simt ca la 40, cu ușoare probleme fizice. Ca actriță și ca femeie, sentimentul legat de această vârstă este foarte ciudat pentru că treci la alt nivel – întâmpini alte probleme, temeri.

Cred că perioada dintre 40 și ceva de ani și 50 și ceva este una grea pentru o actriță deoarece fără doar și poate te modifici fizic, îmbătrânești și te situezi la granița aceea dintre juna comică și rolul de mamă, în care nu poți fi crezută pe scenă, deci nu îl poți juca momentan.

Sunt într-o perioadă în care nu știu ce roluri aș putea juca. Pentru mine a fost destul de delicat să joc rolul fostei soții a lui Marius Manole (n.r. – Paul în spectacolul Repetiție pentru o lume mai bună), care este cu mult mai mic decât mine.

Te complexează gândul că ești mult mai în vârstă, că arăți ca o femeie matură. Toate aceste lucruri trebuie să le gestionezi cu delicatețe, să te placi în continuare pe tine, să accepți că urmează o altă perioadă și să ai încredere. Nu prea se scriu roluri pentru femeile de această vârstă.

Nu mă plâng, pentru că am de lucru, dar nu pot să nu văd că această vârstă este problematică la o actriță”, a declarat Mirela Oprișor

Citește și