Cătălin Moroșanu, despre problemele în căsnicie. De la ce porneau certurile

Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 19 ani. Au fost foarte discreți în tot acest timp și nu și-au expus problemele niciodată, alegând să le rezolve singuri.
Cu toate acestea, se pare că acum s-a aflat despre neînțelegerile dintre ei, care le-au dat mari bătăi de cap.
Cătălin Moroșanu și Georgiana au avut probleme de cuplu
Cătălin Moroșanu și Georgiana împlinesc curând 20 de ani de relație.
Au devenit soț și soție în anul 2012, iar cererea în căsătorie a venit după 8 ani de relație, timp în care s-au cunoscut și au reușit să clădească multe împreună.
Cererea a fost una simplă, cu un tort și un inel, iar răspunsul a fost evident și sincer.
Marele evenimente a avut loc când deja venise pe lume și fetița lor. Cei doi au avut o nuntă de vis, cu 200 de invitați, la care au respectat toate tradițiile. S-au distrat și au rămas cu amintiri de neuitat.
Deși acum se înțeleg foarte bine, între ei au mai existat și probleme, mai ales la începutul carierei sportivului.
El era mai mult plecat, pierdea mult timp la antrenamente și de aici au apărut și necazurile în cuplu. Soția lui și-ar fi dorit să îl aibă mai mult alături de ea, dar programul ocupat al acestuia nu îi permitea așa ceva.
Totuși, comunicare a fost cea care i-a salvat. Au discutat despre aceste probleme și au reușit să ajungă la o înțelegere, acceptând că aceasta este realitatea.
“Au fost momente grele. Când am ajuns celebru, eram plecat foarte mult timp de acasă.
Suntem un cuplu normal și am depășit episoadele mai dificile comunicând foarte bine, ne-am spus ce aveam de spus, ne-am acceptat așa cum suntem”, a spus Cătălin Moroșanu, potrivit VIVA!.
Cel mai mare regret al lui Moro
Moroșanu este un sportiv puternic, dar are și slăbiciuni, mai alea atunci când vine vorba despre cei dragi. Este muncitor și dă totul pentru cariera sa, dar este și un părinte minunat și un soț devotat.
Cătălin Moroșanu recunoaște că multă vreme a pus cariera pe primul loc și că nu a petrecut foarte mult timp alături de soția și fiica lui, Natalis.
Regretă că nu merg în vacanțe mai des și este mereu pe drumuri, dar aceasta este cariera lui și nu poate renunța la ea.
Citește și