Cătălin Măruță, BĂTUT în autobuz!

Cătălin Măruță, BĂTUT în autobuz! Măruţă:

„Și mi-a dat un cap în nas, în autobuz, la 12 ziua. M-a umplut de sânge și mi-a zis: Coborâm la prima împreună!” Ce a urmat apoi este incredibil şi ŞOC

Distribuie pe Facebook

Cătălin Măruță a povestit la podcastul său că, acum câțiva ani, a fost atacat în autobuz de un individ, după ce i-a atras atenția unei femei că are poșeta deschisă.

Bărbatul s-a enervat și i-a dat un cap în nas, umplându-l de sânge.

Prezentatorul a fost foarte nervos să constate că niciunul dintre ceilalți pasageri nu a intervenit pentru el. Măruță a mers apoi la spital pentru a fi bandajat.

Imaginile din Galeria Foto pot fi văzute AICI.

Cătălin Măruță, atacat în autobuz după ce a ajutat o femeie
„Mergeam cu autobuzul 102, în care ți se lua tot din buzunare. Am urcat, la un moment dat, la Universitate, și i-am spus unei doamne: ”Sărut mâna, nu vă supărați, vedeți că aveți geanta deschisă”. Lângă era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat, care-mi zice: ”Ce te bagi mă?”. Și mi-a dat un cap în nas, în autobuz, la 12 ziua.

M-a umplut de sânge și mi-a zis: ”Coborâm la prima împreună”. Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic. La prima stație, la Cișmigiu, el a coborât. Eu eram megapanicat. Apoi toată lumea era revoltată, că vai ce a făcut, să-l oprească”, a povestit Cătălin Măruță, în podcastul lui de pe YouTube, potrivit VIVA!.

Citește și