Cătălin Botezatu a aruncat BOMBA anului în showbiz! A dat-o de gol pe Bianca Drăguşanu

Botezatu spune de ce s-a căsătorit de fapt Bianca Drăguşanu cu Bodi!

A avut interese financiare?

Bianca Drăguşanu a renunţat din nou la viaţa de „burlăciţă” şi s-a căsătorit cu omul de afaceri Alex Bodi!

O mişcare neaşteptată după o relaţie cu năbădăi care a ţinut primele pagini ale ziarelor.

Cei doi s-au împăcat şi s-au certat încontinuu, iar apropiaţii lor erau convinşi că nu vor ajunge niciodată la un numitor comun. Ei bine, frumoasa blondă a acţionat imprevizibil şi iată că acum vorbim despre „doamna Bodi”.

Fosta prezentatoare tv şi partenerul de viaţă milionar au ajuns în urmă cu două săptămâni la Oficiul Stării Civile, sector 3, zâmbitori şi puşi pe glume. Bianca a purtat o rochie albă mulată, cu un decolteu generos şi o pereche de sandale de firmă.

Cătălin Botezatu a aruncat BOMBA anului în showbiz!
La eveniment au participat doar câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului, nunta anunţându-se însă grandioasă, cu mai bine de 300 de invitaţi.

Botezatu spune de ce s-a căsătorit de fapt Bianca Drăguşanu cu Bodi! „Puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private, iahturi, ştiu eu ce vorbesc”

La câteva zile după cununia civila, Bianca şi Bodi au plecat într-o vacanţă pe Coasta de Azur şi apoi în Capri, cei doi având o apetenţă pentru destinaţiile turistice extravagante de pe mapamond.

În altă ordine de idei, am fost curioşi să aflăm ce părere are Bote despre căsătoria inopinată a fostei lui iubite. Celebrul designer ne-a dat o declaraţie incredibilă dovedind încă o dată ce simte cu adevărat pentru frumoasa blondă!

„Bianca este ca o felină pe care nu poţi să o închizi într-o cuşcă. Ea trebuie să trăiască în habitatul ei, să fie admirată, dorită, curtată… Dacă nu se simte aşa, nu mai e Bianca. Să vă spun ceva şi ştiţi că eu nu mint! Bianca Drăguşanu nu este materialista, cum spun toţi. Va zic clar, dacă era materialistă puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private, iahturi, ştiu eu ce vorbesc.

Citește și