Cătălin Botezatu a ajuns la spital cu pancreatită acută: “M-am confruntat cu o durere groaznică” / EXCLUSIV

Cătălin Botezatu muncește la foc automat și doar o problemă de sănătate îl mai scoate din ritmul alert pe care îl are zi de zi, de ani buni. Luna trecută, creatorul de modă a ajuns la spital din cauza unei pancreatite acute, iar medicii din Timișoara l-au preluat și au rezolvat problema de sănătate, impunându-i să țină regim o perioadă.
Cătălin Botezatu a intrat la regim, la recomandarea medicilor. Designerul s-a confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și al pancreasului, iar diagnosticul nu a fost unul ușor de suportat: pancreatită acută, o boală care se poate agrava imediat, dacă nu se iau măsuri la timp. Însă designerul se pare că s-a conformat.
Cătălin Botezatu are agenda plină până în toamnă, așa că vara aceasta nu are vacanță. Mai mult, el trebuie să țină și un anumit regim, ceea ce nu îi este deloc comod.
Cu inima stau bine, am fost ușor bolnav acum vreo lună. Am făcut o mică pancreatită acută, pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată. Adio băuturi alcoolice sau șampanii și prăjituri, asta e, unii sunt norocoși, dar sunt ok.
O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul, oricum primele două luni sunt mai grele, a trecut o lună’, a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Cătălin Botezatu.
Designerul a fost la un spital din Timișoara și se bucură că nu a ajuns la operație. Valorile unor analize erau crescute puțin mai mult, dar a reușit să le scadă cu ajutorul medicilor. Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat.
M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană’, ne-a povestit el cum s-a manifestat problema de sănătate.
Creatorul de modă este destul de discret în ceea ce privește viața personală. Niciodată nu am fost singur, tot timpul e cineva lângă mine, sunt ok’, a precizat el. Zilele trecute, designerul a participat la Gala Respo City 2022, în cadrul căreia trei echipe de studenți la arhitectură și urbanism au fost premiate pentru proiectele depuse la concursul Respo City, inițiat de Asociația Respo Dee și susținut de Minsterul Mediului, Apelor și Pădurilor.
Citește și