Cât a costat rochia purtată de Gabriela Firea la nunta Ralucăi Pastramă. E făcută special pentru ea de Dana Budeanu

Cât a costat ținuta purtată de Gabriela Firea la nunta Ralucăi Pastramă. Weekend-ul acesta, Raluca Pastramă și-a unit destinul cu Ibrahim, bărbatul care a făcut-o mămică pentru a treia oară.
De la evenimentul mult așteptat nu a lipsit Gabriela Firea, care le-a atras privirile tuturor cu ținuta sa. Iată ce piese vestimentare a ales fostul primar al Capitalei pentru ziua cea mare, dar și cât costă acestea!
Cât a costat ținuta purtată de Gabriela Firea la nunta Ralucăi Pastramă. După divorțul de Pepe, Raluca Pastramă și-a găsit fericirea alături de Ibrahim.
Cei doi și-au ținut viața personală departe de lumina reflectoarelor, însă primele imagini de la cununia civilă au apărut pe rețelele de socializare.
Fanii au fost surprinși să vadă că printre invitați se află și Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei.
Chiar dacă Raluca Pastramă a strălucit în ziua nunții sale, nici Gabriela Firea nu s-a uitat la bani și a îmbrăcat o rochie superbă. Iată cât costă toată ținuta purtată de soția lui Florentin Pandale.
Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, s-a căsătorit în acest weekend în mare secret. Ea și iubitul ei, Ibrahim, au spus da, iar evenimentul s-a petrecut în mare discreție.
Cei doi îndrăgostiți au fost dați de gol chiar de Gabriela Firea, care a postat mai multe imagini de la eveniment pe rețelele de socializare.
Și pentru că era o zi așa importantă, fostul primar general al Capitalei a pășit alături de Florin Pandale și a întors toate privirile cu ținuta sa.
Nu s-a uitat vreo secundă la bani, numai pantofii pe care i-a purtat au costat peste 1.000 de euro și sunt Amina Muaddi, în parteneriat cu artistul ASAP Rocky.
Rochia roșie cu paiete este creația unui cunoscut designer român, Dana Budeanu, și a costat nu mai puțin de 1.800 de lei. A strălucit la propriu în ea, fiind ajustată pentru formele sale, scrie WOWbiz.
Citește și