Cât costă o noapte de cazare în hotelul lui Borcea din Olimp? Hotelul o are şefă pe Mihaela, prima soţie

Cristi Borcea are pe litoral un hotel de 3 stele. Unitatea de cazare este localizată în Olimp și pune la dispoziția turiștilor o serie de facilități atractive.

Hotelul o are şefă pe Mihaela, prima soţie a omului de afaceri dar acum, iar de modernizări s-a ocupat

Valentina Pelinel, actuala nevastă. Complexul Pam Beach Resort & Spa, fost Muntenia, din Olimp are 12 apartamente, 12 camere triple (family room), 186 camere duble ( twin si matrimoniale).

Piscina infinity de la hotelul lui Borcea din Olimp, atracția verii

Hotelul fostului patron de la Dinamo are o piscină infinity, singura din țară de acest gen, care rivalizează cu cele din Turcia sau Grecia.

De facilitățile piscinei infinity se pot bucura și turiștii din afara hotelului, nu doar cei cazați în complex. Cu toate că prețurile sunt piperate, afaceristul nu duce lipsă de clienți.

Pentru o noapte la hotelul lui Cristi Borcea, doritorii trebuie să scoată din buzunare 450 ron pe noapte.

„Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, a declarat Mihaela Borcea.

Hotelul lui Borcea din stațiunea Olimp a avut parte de o transformare radicală, în ultima perioadă. Amplasamentul de pe malul mării dispune de piscină imensă dotată cu bar, vestiare, grupuri sanitare noi și o parcare exterioară.

Citește și