Carmen Iohannis, în fustă scurtă și pantofi roz, la balul de absolvire al elevilor ei din Sibiu. Prima Doamnă a atras toate privirile

Carmen Iohannis a mers la balul de absolvire al elevilor săi într-o ținută care a atras atenția tuturor.
Prima Doamnă a României a fost diriginta unei promoții de elevi care tocmai au terminat Liceul “Gheorghe Lazăr” din Sibiu și s-a alăturat celor care i-au fost elevi pentru petrecerea de promovare a bacalaureatului.
Unul dintre elevii săi, pe nume Mihăilescu Pavel, a reușit să ia BAC-ul cu media 10, iar soția președintelui Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care își declară mândria și bucuria cu privire la
“Elevul Mihăilescu Pavel din clasa 12E, a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, a demonstrat prin media 10 la examenul de bacalaureat, că munca, seriozitatea, pasiunea și inteligența sunt cheia încununării anilor de liceu! Toată prețuirea și admirația, lui și profesorilor! Cu drag, felicitări din partea D-nei Diriginte!”, a scris doamna Iohannis pe Facebook.
Carmen Iohannis a atras toate privirile la balul de absolvire al elevilor ei din Sibiu
Ca de fiecare dată, ținuta soției președintelui României a ieșit în evidență. Carmen Iohannis a purtat o rochie bleu, fără mâneci, cu model floral, de lungime medie (până la genunchi). Rochia a fost accesorizată cu o pereche de sandale roz, iar părul a fost prins într-un coc lejer.
După obținerea mediei 10 la BAC, Pavel Mihăilescu, a avut numai cuvinte de laudă pentru Carmen Iohannis, declarând că a fost o dirigintă minunată.
“Doamna dirigintă ne-a învățat să fim, în primul rând, oameni. Ea ne spunea mereu: faceți ceva ce vă place și ce iubiți, că banii vor veni”, a spus Pavel, potrivit turnulsfatului.ro.
Citește și