Carmen Harra prezice schimbări majore în 2023 pentru România

Carmen Harra vine cu vești bune pentru români

! Celebra prezicătoare susține că anul 2023 va fi un an foarte important pentru noi toți.

Într-o declarație recentă, Carmen Harra a dezvăluit că a doua jumătate a anului 2023 va veni cu noi schimbări majore, însă previziunile sale pentru această perioadă sunt foarte bune.

În timp ce mulți se întreabă ce aduce viitorul, Carmen Harra a venit cu o serie de predicții interesante despre ceea ce ne așteaptă în perioada următoare. Cu toate acestea, celebra prezicătoare a subliniat că la finalul acestui an lucrurile în țară vor intra pe un făgaș normal, însă, din păcate, scumpirile nu se vor opri.

Mai mult, Carmen Harra a precizat că în a doua jumătate a anului, românii vor avea parte de noi surprize și că vor apărea noi lideri la cârma țării. “2023 este un an inteligent, este un an pe care îl considerăm anul lui Dumnezeu pentru că vine sub incidența cifrei 7 care este numărul lui Dumnezeu. Energetic, este o perioadă care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Este însă o jumătate de an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că întrăm în spațiu.

Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în această jumătate de an. O să pornim într-o altă direcție. Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta în a doua jumătate a lui 2023. Dar per total e o perioadă în care vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a declarat Carmen Harra pentru Ciao.

Cu toate acestea, din punct de vedere financiar, clarvăzătoarea nu are vești prea bune pentru români. Aceasta a subliniat că inflația ne va da în continuare bătăi de cap, iar prețurile vor continua să crească și în perioada următoare. “Problemele materiale nu se pot rezolva pe parcursul ultimelor luni din 2023. Vor continua aspectele legate de inflație, vom vedea că prețurile continuă să se scumpească. Și asta nu e ceva care se poate rezolva pe parcursul anului care vine.

Dar anul care vine are o forță, parcă o forță Divină neobișnuită. Atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma. Sunt oameni pe parcursul acestei perioade care vom vedea că vor trece prin transformări uluitoare! Iată că așa cum am spus în 2021, 2022 atrage atenția asupra Reginei Angliei și asupra lui Putin. 2023 atrage atenția și asupra lui Putin dar și asupra lui Biden, Regele Charles și asupra catolicismului. De aceea, din multe puncte de vedere, este un an de cotitură. Este unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră”, a mai spus Carmen Harra.

În concluzie, previziunile deloc reconfortante ale lui Carmen Harra, legate de inflația care va persista, dau de gândit. Însă, faptul că avem parte de noi schimbări majore și surprize în a doua jumătate a lui 2023, ar putea să readucă speranța în sufletele noastre. Totuși, așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne aduce viitorul și să constatăm dacă predicțiile lui Carmen Harra se adeveresc.

Citește și