Care e mama și care fiica? Toți le dau aceeași vârstă, deși le despart peste 2 decenii. Câți ani au femeile din imagine

Joleen este profesoara și cu 23 de ani mai în vârstă decât fiica sa, Meilani Parks, doar că arată atât de bine încât toți cred că sunt surori.
Cum se menține Joleen Diaz în formă
Joleen Diaz a început să aibă grijă de pielea sa încă de la vârsta de 12 sau 13 ani. Dincolo de rutina de skincare, bine pusă la punct, femeia încearcă să se abțină de la micile plăceri care i-ar putea afecta aspectul fizic.
”Am avut întotdeauna un stil de viață sănătos și activ. Rar consum alcool, obișnuiesc să mă odihnesc mult și am o dietă echilibrată și sănătoasă. Îmi îngrijesc pielea și mă spăl zilnic pe față, atât dimineața, cât și înainte de culcare.”, a spus ea, conform The Sun.
Melaini și mama sa au o relație specială, iar tânăra se simte flatată când oamenii cred că Joleen îi este soră.
”Nu cred că o deranjează. Suntem foarte apropiate. Facem o mulțime de lucruri împreună: călătorim, mergem la cumpărături, ne antrenă. Uneori stăm pe canapea și vorbim. În timp ce a crescut, a auzit adesea cum oamenii îmi spuneau că sunt sora ei, nu mama. Eram destul de tânără când am avut-o, așa că nu este chiar imposibil să fim surori.”, a povestit Joleen.
Joleen Diaz are 44 de ani și este confundată cons tant cu fiica sa, care are doar 21 de ani. Femeia arată incredibil și primește des complimente.
Citește și