Cabral și Andreea Ibacka, momente terifiante la botezul fiului lor. Un incendiu a izbucnit la petrecere

Cabral și Andreea Ibacka, momente terifiante la botezul fiului lor. Prezentatorul tv și soția sa au trecut prin momente de groază la botezul fiului lor.

Un incendiu a izbucnit în apropierea lor, chiar în ziua în care își creștinau copilul.

Cabral și Andreea Ibacka, momente terifiante la botezul fiului lor. Un incendiu a izbucnit la petrecere
Cabral și Andreea Ibacka și-au creștiniat fiul în urmă cu câteva zile.

Deși trebuia să fie un eveniment fără incidente, se pare că cei doi au tras o sperietură puternică. În urmă cu câteva ore, Andreea le-a făcut o dezvăluire șocantă internauților.

Sâmbata trecută, ea și Cabral și-au botezat fiul, iar un incendiu a izbucnit în timpul petrecerii organizate în cinstea micutului.

Incendiul a izbucnit la vecini, dar situația i-a afectat pe aceștia. Prezentatorul tv nu a stat pe gânduri și a sărit în ajutorul vecinilor în momentul în care a văzut flăcările care se făceau tot mai mari.

Cabral a ajutat la stingerea incendiului
Soția sa, Andreea, l-a lăudat pe rețelele de socializare.

Se pare că locuința vecinilor a luat foc, iar toată lumea s-a panicat. Andreea Ibacka a spus că în ciuda focului destul de mare, situația nu a escaladat, iar flăcările nu s-au răspândit și la alte case.

„Soțul și cu mine nu prea ne facem complimente prin social media. Ca să nu ne-o luăm în cap ori fiindcă pur și simplu ne-am obișnuit să ne tachinăm.

Citește și