Bunica Luizei Melencu susține că adolescenta este vie și o așteaptă să vină acasă.

In ciuda celor trei ani de la disparitia Luizei Melencu, familia adolescentei inca spera ca aceasta este vie si va veni acasa.

Bunica copilei este devastata de durere si a izbucnit in plans la un nou termen in dosarul Caracal.

Desi Gheorghe Dinca a dat de inteles ca fetele sunt vii, nimeni nu vrea sa ofere detalii despre acestea.

In timp ce trupurile celor doua fete au fost descoperite, familia Luizei crede cu tarie ca aceasta este inca in viata.
Citeste mai putin

Subtitlu 1: Bunica Luizei Melencu, devastata de durere

Bunica Luizei Melencu isi aminteste cu tristete momentele in care nepoata sa venea la ea cu flori si prajituri. Acum, cu trei ani dupa disparitia adolescentei, durerea este si mai mare.

Familia spera in continuare ca Luiza este in viata si va veni acasa. Chiar daca trupurile celor doua fete au fost descoperite in curtea lui Gheorghe Dinca, acesta a dat de inteles ca acestea sunt in viata, fara a oferi insa detalii.

Bunica Luizei Melencu este devastata de durere si spera in continuare ca nepoata sa este inca in viata.

Subtitlu 2: Nimeni nu vrea sa ofere detalii despre Luiza Melencu

In ciuda faptului ca trupurile celor doua fete au fost descoperite in curtea lui Gheorghe Dinca, acesta a dat de inteles ca acestea sunt in viata. Cu toate acestea, nimeni nu vrea sa ofere detalii despre starea celor doua fete. Familia Luizei Melencu este disperata sa afle ce s-a intamplat cu adolescenta lor si unde se afla acum. Potrivit bunicii Luizei, nimeni nu vrea sa ajute cu nimic si nu ofera nicio informatie despre nepoata sa. Desi durerea este mare, familia spera ca Dumnezeu va face o minune si o va aduce inapoi pe Luiza acasa.

Subtitlu 3: Familia crede cu tarie ca Luiza este inca in viata
In ciuda faptului ca trupurile celor doua fete au fost descoperite, familia Luizei Melencu crede cu tarie ca aceasta este inca in viata. Bunica Luizei spune ca nu are nicio proba ca nepoata sa este decedata si ca durerea este inca mare. Desi nimeni nu vrea sa ofere informatii despre Luiza, familia spera in continuare ca aceasta va veni acasa. Potrivit bunicii, Dumnezeu poate face o minune si o poate aduce inapoi pe Luiza, chiar si dupa atatia ani de la disparitie.

In concluzie, familia Luizei Melencu trece prin momente cumplite in urma disparitiei adolescentei lor. Chiar daca trupurile celor doua fete au fost descoperite in curtea lui Gheorghe Dinca, familia inca spera ca Luiza este in viata si va veni acasa. Durerea este mare, iar nimeni nu vrea sa ofere informatii despre starea adolescentei. In ciuda acestor obstacole, familia crede cu tarie ca Dumnezeu poate face o minune si o va aduce inapoi pe Luiza acasa.

Citește și