Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat: “Cel mai minunat suflet pe care l-am cunoscut”

După ce ea și-a anunțat fanii că urmează să dea divorț și că nu mai există cale de împăcare, iată că Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat,
atunci când nimeni nu mai credea că este posibil. Se pare că cei doi soți au decis să mai dea o șansă mariajului lor atât de încercat.
Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Brigitte a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că divorțează de Florin Pastramă, dar iată că cei doi au îngropat securea războiului și s-au împăcat. După ce și-au aruncat cuvinte grele în social media și părea că nimic nu-i mai poate întoarce din drum, cei doi sunt iar împreună.
Fosta soție a lui Ilie Năstase spunea recent că între ea și Florin Pastramă nu mai este cale de împăcare, după ce în cei trei ani de mariaj, ambii s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori. Mai mult, bruneta l-a acuzat pe încă soțul ei de violență domestică, iar mesajele cu subînțeles pe care și le trimiteau unul altuia în social media dovedeau că între ei au rămas multe lucruri nerezolvate.
Cu puțin timp în urmă, Brigitte și-a luat prin surprindere urmăritorii din social media cu mai multe fotografii de la nunta cu Florin Pastramă, iar asta i-a derutat pe fanii ei. Conform informațiilor furnizate de Antena Stars, se pare că Brigitte a ales să treacă peste momentele dificile din căsnicia cu Florin Pastramă și s-a împăcat cu soțul ei.
În timp ce Florin Pastramă nu confirmat știrea, Brigitte a posta în social media fotografii relevante cu privire la statusul actual al relatiei sale.
După ce, la scurt timp după anunțul divorțului, Brigitte posta diverse citate din Biblie cu subînțeles, deloc flatante, referindu-se la soțul ei, iată că acum a postat mesaje atât pentru mama soțului ei, cât și pentru cumnatul său, unde mesajul este cu totul altul…
‘Ea este mama mea, a doua. Vreau din suflet să nu fie suparată niciodată pe mine, că i-am luat fiul, deoarece, îi spun astăzi, a câștigat o fiică, care o iubește mult, deoarece a dat naștere celui mai minunat suflet pe care l-am cunoscut, și îi mulțumesc’, a scris Brigitte pe Instagram.
Brigitte nu a uitat nici de cumnatul ei, pe care a menționat că îl consideră fratele lui Florin.
‘El este fratele meu nu numai în Hristos, ci persoana care a fost la greu și a crezut în ceea ce e bun în mine, și a demonstrat că merită tot respectul și loialitatea mea. Și nu voi permite nimănui, pe acest pământ să spună vreodată un cuvânt nelalocul lui de el. Familia mea’, a mai scris Brigitte în social media.
Citește și