„Borcanul sănătății”, util în fiecare casă dacă aveți o imunitate slabă si răciți: Cum trebuie folosit

Bine ai venit sau revenit pe site-ul ce încearcă în fiecare zi să vă vină în ajutor cu un număr cât mai mare de informații.

Dacă acestea vă sunt de folos, nu uitați să distribuiți și în grupurile din care faceți parte! Vă mulțumim!

Răcițiși prindeți viruși cu ușurință? Suferiți de oboseală cronică, somnolență? Cel mai probabil, aveți o imunitate slabă.

În plus față de exercițiile fizice regulate și o nutriție bună, un minunat „cocktail de vitamine” va ajuta la întărirea acestuia.

Rețeta acestui minunat remediu pentru întărirea sistemului imunitar este deja cunoscută pe internet, dar acest lucru nu-și diminuează avantajele.

Încercați să faceți un „borcan de sănătate” și fiți surprinși de modul în care va apărea vitalitatea, iar în sezonul răcelilor – vor trece toate bolile! Ingrediente: / 400 gr. Miere / 3 lămâie / 250 g ghimbir (rădăcini, nu pulbere)

Mod de preparare: Radeți ghimbirul pe o răzătoare fină, tăiați lămâia în felii și măcinați-le complet într-un robot de bucătărie. Ghimbirul a fost adăugat la lămâia zdrobită, combina a fost pornită timp de câteva secunde pentru a se amesteca bine. Combinat cu miere.

Apropo, mierea poate fi pre-topită puțin într-o baie de apă dacă este prea groasă. Amestecul este gata. Ca rezultat, se obțin aproximativ 700 de grame de produs gustos gata preparat. Se păstrează perfect în frigider.

Citește și