BOMBĂ! Jennifer Lopez, goală la 53 de ani. Imaginile cu ea au făcut furori VIDEO Click aici sa vezi poza

Jennifer Lopez a încântat imaginația fanilor! Celebra cântăreață arată fabulos la cei 53 de ani ai săi, lucru pe care nu se ferește să îl arate.

Aceasta abordează un stil vestimentar aparte, iar costumele de scenă sau hainele din diverse campanii pentru brand-uri de renume sunt impresionante.

Cântăreața are deseori la vedere picioarele bine tonifiate la sală și fundul bombat deja recunoscut în întreaga lume. Iată care a fost recenta sa postare! Internauții au rămas fără cuvinte când au văzut videoclipul publicat pe Instagram.

Jennifer Lopez, apariție spectaculoasă la 53 de ani: fanii au rămas fără reacție

Jennifer Lopez este recunoscută în întreaga lume pentru felul spectaculos în care arată la cei 53 de ani. Majoritatea doamnelor și domnișoarelor o întreabă constant pe rețelele de socializare ce ritual de frumusețe are și cum se menține în formă.

Starul internațional a susținut în unele interviuri de-a lungul timpului că ar fi vorba și de gena bună pe care o are. Cântăreața i-a surprins din nou pe fani cu un pictorial într-un body sexy cu ocazia zilei sale de naștere.

Aceasta a sărbătorit printr-un video în care și-a promovat și ultimele produse lansate pentru linia sa de cosmetice și îngrijire corporală.

„Cu toții oferim îngrijire și atenție pielii feței, însă uneori neglijăm corpul. A fost important pentru mine să creez o rutină de îngrijire a pielii pentru corp care să răspundă nevoilor trupului și am început cu posteriorul.

Pentru mine a fost important să creez o rutină de îngrijire a pielii pentru ca organismul să răspundă nevoilor sale specifice și unice și am început cu prada!

Astăzi este ziua mea și îți fac cadou o picătură specială de #JLoBody FIRM + FLAUNT™ Targeted Booty Balm. Mergeți la JLoBeauty.com pentru a cumpăra videoclipul pentru ceva știință serios! #JLoBeauty”, a scris Jennifer Lopez în descrierea clipului său.

,,Erau ca două albine înfipte în miere”

Amintim că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit recent în secret și și-au petrecut luna de miere în Paris.

Cei doi au mers la plimbare în cartierul Marais și pe Rue des Rosiers, până la Centrul Pompidou. În ieșirea lor s-au oprit la un magazin de îmbrăcăminte vintage și au făcut mai apoi o excursie pe Sena, către Muzeul d’Orsay.

„Fie că se țineau de mână, se mângâiau, se atingeau unul pe celălalt pe spate…nu și-au dat drumul niciodată. Erau ca două albine înfipte în miere”, a spus o sursă pentru People despre felul în care se comportă vedetele în public.

https://www.instagram.com/p/CgZqhdoDwwW/

 

Citește și