Boala cumplită de care suferă Andreea Mantea: NU o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă

Andreea Mantea a făcut o serie de dezvăluiri fără precedent. Aceasta a vorbit despre boala cu care a fost diagnosticată, dar și despre tratamentul pe care medicii i l-au dat, astfel încât să țină totul sub control.

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Mantea a vorbit despre viața ei personală. Prezentatoarea de la Kanal D a declarat că suferă de o boală gravă, pentru care ia tratament tot restul vieții.

Mai exact, Andreea Mantea susține că este vorba despre o boală autoimună, care nu poate fi tratată, ci doar ținută sub control. În acest context, ea a subliniat faptul că medicii i-au dat 9 pastile zilnic, dimineața, dar și seara.

„Am o afecțiune destul de urâțică, care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una

provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a declarat Andreea Mantea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și