Bianca Drăgușanu A Vorbit Pentru Prima Dată Despre O Posibilă Împăcare Cu Gabi Bădălău. Blondina A Scos La Iveală Detalii Picante

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au pus punct relației lor după aproximativ trei ani și jumătate, în ciuda unui istoric tumultuos marcat de despărțiri și împăcări. De data aceasta, semnele sugerează că separarea este definitivă.

După despărțire, Gabi Bădălău a acuzat-o pe Bianca de infidelitate, sugerând că ar fi avut o relație cu medicul estetician Auday Al-Ahmad. Ulterior, el a apărut la petrecerea VIVA! în compania unei femei numite Daria, despre care s-a speculat că ar fi noua sa iubită, deși el a negat existența unei relații în prezent.

Recent, Gabi Bădălău a plecat în vacanță în Mykonos alături de Daria, fapt care a stârnit reacții. În timpul acestei escapade, Bianca Drăgușanu a dezvăluit într-o intervenție telefonică la emisiunea Follow us! că afaceristul ar fi căutat-o și i-ar fi exprimat regretul pentru tot ce s-a întâmplat între ei, afirmând că o iubește. La rândul ei, Bianca a recunoscut că l-a contactat și ea pentru a discuta.

Ea a adăugat că este hotărâtă să încheie această pagină din viața sa cu Gabi Bădălău și că acuzațiile aduse de acesta au clarificat situația pentru ea. Bianca a subliniat că sentimentele nu dispar ușor, dar este convinsă că aceasta este o despărțire finală.

Citește și