Bianca Drăgușanu: Transformare De 11.000 Euro Și Viață Nouă După Operația De Lifting Facial!

Bianca Drăgușanu, cunoscuta personalitate de televiziune, și-a făcut o transformare majoră de imagine la doar o lună de la operația de lifting facial.

Intervenția, care a durat șapte ore și a costat 11.000 de euro, pare să fi produs rezultatele dorite, având în vedere postările recente ale vedetei pe rețelele sociale.

Drăgușanu a renunțat la cagulă la o lună de la operație, deși inițial anunțase că va purta aceasta timp de două luni pentru a se recupera. În ciuda edemelor și vânătăilor vizibile pe fața ei, a ales să se filmeze fără filtre de înfrumusețare, demonstrând astfel curaj.

La începutul anului, vedeta anunțase că intenționează să își modifice aspectul în mod semnificativ. Conform propriilor declarații, Drăgușanu dorea să își „repare toată fața”.

După operație, a postat noi fotografii pe social media, exprimându-și satisfacția față de rezultatele intervenției și fericirea legată de noua ei înfățișare.

Cu toate acestea, modificarea aspectului său a avut și implicații în viața personală a Biancăi Drăgușanu. S-a confirmat recent că ea și Gabi Bădălău, om de afaceri din Bolintin, nu mai formează un cuplu. Despărțirea ar fi survenit înainte de Revelion și pare să fi fost influențată de intervenția estetică pe care a suferit-o vedeta. Conform unor surse, Drăgușanu nu ar fi fost sprijinită de Bădălău în timpul spitalizării sale.

Detaliile exacte ale motivelor despărțirii nu sunt încă cunoscute, însă este cert că relația lor a fost marcată de tensiuni și neînțelegeri. Astfel, schimbarea de look a Biancăi Drăgușanu a adus cu sine și schimbări importante în viața personală a vedetei.

Citește și