Betty Salam a marturisit de ce s-a certat cu Roxana Dobre! Nu si-au mai vorbit: „Ea pe mine…”

Betty Salam a fost mai sincera ca niciodata. Fiica celebrului manelist a vorbit pentru prima data despre relatia cu tatal ei, dar si despre motivul conflictului cu Roxana Dobre. Totul s-a intamplat in cadrul podcastului Fita cu Adita.
Betty Salam nu a ocolit nici subiectul asupra căruia s-a speculat foarte mult, relația cu noua soție a tatălui său, Roxana Dobre. S-a vehiculat că fiica lui Salam nu o suportă defel pe Roxana Dobre și că nici tânără nu prea o are la inimă.
Betty a povestit cum au ajuns cele două să nu-și vorbească și din ce cauză au început conflictele dintre ele.

“Noi nu ne-am certat niciodată. Știi de ce au fost câteva neînțelegeri între noi? Tot din cauza oamenilor, pentru că oamenii ne-au făcut să nu vorbim la un moment dat, dar nu știu de ce.

Noi acum, în momentul de față, suntem cele mai bune prietene. O iubesc foarte mult, ea pe mine la fel, ca niciodată și vorbim zilnic, ne vedem zilnic și mă bucur din suflet pentru chestia asta.
E important să nu mai asculți ce spune lumea și să te iei după oameni. Sunt energii foarte multe asupra noastră”, a mărturisit Betty Salam, în emisiunea lui Adiță Voicu.
Adevarul despre relatia dintre Betty si Karmen Minune
Sunt fiicele celor mai celebri manelisti din Romania, dar au si ele cariere in muzica. Este vorba despre Betty Salam si Karmen Minune, care pana mai ieri erau doua copile timide si visatoare. Timpul a trecut, iar acum fiicele celebrilor manelisti au devenit femei in toata firea.
De-a lungul vremii, toata lumea s-a intrebat care este, de fapt, relatia dintre cele doua tinere. Gurile rele spun ca se dusmanesc, dar fetele neaga orice rivalitate. Karmen si Betty au crescut impreuna, avand in vedere ca tatii lor sunt buni prieteni si isi poarta un respect deosebit.
In trecut, Betty Salam a orgranizat o sesiune de intrebari pentru fani, iar una dintre curiozitati a fost sa afle ce relatie exista intrea ea si Karmen Minune: ”E adevărat că ai o relație frumoasă de prietenie cu Karmen? Sau sunteți certate?”.
“Se spun foarte multe lucruri despre noi, neadevarate bineinteles. Noi ne intelegem foarte bine, suntem prietene, pentru ca ne cunoastem de cand suntem mici. N-ar trebui sa se mai vorbeasca despre asta de rau, pentru ca ne intelegem super”, a marturisit Betty Salam.
Citește și