Bancurile lunii septembrie

Discutie intre doi prieteni:

-Pe bune, era mai bine pe vremea lui Ceausescu!

-Ai trei masini in curte, o vila la munte, Iphone, doua vacante pe an in Maldive, si tot tu spui ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu?

-Da, era mai bine, pentru ca acum mai pot si altii sa aiba bani, pe cand atunci aveam doar noi!

–––––––––––––

-Nu că mă laud, dar mi-am terminat WC-ul.

-Bă esti nebun! Cum intri acolo?

– Când vreau sa fac pipi intru cu fața, cand vreau să fac altceva intru cu spatele.

Am primit un plic de la Raiffeisen Bank în care scria ca: ” a fost retrasă suma de 3500 de lei din contul dumneavoastră……. „,

cât ghinion băi fratele fix acum. Chiar aseară vorbeam cu nevastă-mea că vrea să își pună gene, unghii, să se vopsească…sa mergem pe la Iasi, să facem si noi cadouri la neamuri că așa e frumos, dar până la urmă am renunțat la toate și stam acasă ca să nu cheltuim banii.

Am intrat în depresie, mi-am închis telefonul și m-am apucat de băut și de fumat până a ajuns sotia acasă de la serviciu, cu taxiul, că eu nu m-am mai dus după ea.

A intrat în casă nervoasa ca nu m-am dus dupa ea și după ce i-am explicat că am primit un plic în care scrie ca a fost retrasă suma de 3500 de lei din contul Raiffeisen Bank , a început apocalipsa:
– Tu ești sănătos la cap ?
– Stai linistita ca o rezolvăm.
– Ce să rezolvi nebunule ?
– Asta cu banca, cu banii.
– Ce bancă, ce bani că noi nu avem cont la Raiffeisen și nici atâția bani nebunule.
Cu ultimile forțe am luat plicul ăla și l-am recitit, într-adevăr nevastă-mea avea dreptate, plicul nu era pe numele nostru, era pentru vecinul nostru.
––––––––––––––––
Mă sună soția mea și îmi spune să nu întârzii că are o surpriză pentru mine. Îmi zic asta e seara mea , cină romantică si un răsfăț total. Ajung acasă cu un buchet de trandafiri , o sarut și ea imi zice că luam cina in oraș. Se îmbracă elegant si in loc de poșetă o vad in mâna cu o sacoșă de rafie in care avea ceva, O intreb ce are acolo și imi zice că e o surpriză .
Cand am intrat în restaurant se uita lumea la ea ca la urs . Am mâncat si după ce am cerut nota de plată, se ridică , isi ia sacoșa si îmi spune că se duce la toaletă. Dupa 5 minute se întoarce rosie la față si imi zice hai mai repede. Băi fraților când ajung acasă scoate nebuna din sacoșă un colac de wc și imi zice ca l-a schimbat cu ăla de la restaurant ca al nostru era cam vechi și că săptămâna viitoare ar vrea să schimbe si chiuveta
Sursa: Clopo

Citește și