Avertisment înfiorător făcut de un „călător în timp” din anul 2906. Ce susține că se va întâmpla pe 14 noiembrie 2022

Un utilizator TikTok avertizează omenirea cu privire la anumite evenimente care urmează să aibă loc în perioada următoare. Acesta și-a îngrijorat urmăritorii din nou. Tiktoker-ul susține că el călătorește în timp, din anul 2906 și prevestește anumite evenimente care vor avea loc în viitor.

Utilizatorul platformei TikTok, susține că vine din anul 2906, ca atare, este un călător în timp și oferă oamenilor informații uluitoare.

Printre mai multe prevestiții ale persoanei din spatele contului de tik tok, ”@timevoyaging”, se numără și evenimente care

includ extratereștrii care vizează Pământul sau o altă lume găsită ascunsă în interiorul lumii noastre.

”Călătorul în timp” mai avertizează omenirea cu privire la diferite evenimente halucinante care vor avea loc în perioada următoare.

De data aceasta, ”profetul” de pe internet, avertizează cu privire la data de 14 noiembrie, atunci când 10 persoane vor primi puteri supranaturale de la un val de energie extrem de rar care vine din Soare.

Urmăritorii călătorului în timp, suspecți în legătură cu previziunile acestuia

Persoanele care îl urmăresc pe profetul de pe TikTok, nu știu dacă să creadă ce spune ”@timevoyaging”, mai ales, că unele dintre previziuni sunt cât se poate de aberante.

„Și eu sunt călător în timp.. mâine iar va răsări soarele.”

„Un călător în timp real ar fi mai atent să nu perturbe cronologia.”

„Predicția pentru 8 august nu s-a întâmplat niciodată.”, au fost unele dintre comentariile internauților.

Citește și