Aurelian Temișan, secrete din căsnicie. Artistul recunoaște

Aurelian Temișan este unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră. Celebrul cântăreț se bucură de mare succes în plan profesional și este iubit de o mulțime de oameni. Mai mult, are o familie frumoasă și sudată, fiind împreună cu soția lui de peste 26 de ani, timp în care nu au apărut vorbe rele despre ei. Totuși, recunoaște că i-au mai fugit ochii și după alte femei.
Cum a rezistat Aurelian Temișan ispitei
Aurelian Temișan este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din țara noastră. Are o căsnicie perfectă alături de actrița Monica Davidescu.
Despre ei nu s-au auzit prea multe vorbe rele și mereu au fost rezervați în ceea ce privește viața personală, dar au mai existat și momente de sinceritate.
Temi a mărturisit că niciodată nu și-a înșelat soția, dar recunoaște că a avut un moment în care s-a simțit atras de o altă femeie.
Totuși, a rezistat tentației, pentru că nu se consideră un bărbat atât de ușor de manipulat și nu a vrut să facă vreun pas greșit, deși ispita era mare.
Temișan a adăugat că femeia care l-a fermecat era de o frumusețe răpitoare și încerca mereu să fie în centrul atenției și să atragă privirile tuturor, într-un mod extrem de agresiv. Și reușea acest lucru.
Totuși, el a rezistat tentației și și-a dat seama că nu merită să renunțe la soția lui sau să îi greșească în vreun fel, considerând-o o femeie minunată.
„Era o ființă splendidă, cum sunteți toate, care își și dorea să iasă în evidență pentru că se afișa cu o nonșalanță și cu o agresivitate, așa își afișa prezența. Evident că m-a atras, era atracția oricărui ochi masculin, dar aveam lângă mine…
De ce să dau o zână pe altă zână?”, a susținut cântărețul, citat de libertatea.ro.
S-a zvonit că Temișan divorțează
Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt împreună de peste 26 de ani. Cei doi se iubesc la fel ca la începutul relației și găsesc mereu motive de fericire în relația lor, ceea ce menține vie iubirea. În primăvară, ei au făcut la TV o glumă care a fost înțeleasă greșit de mulți, de unde a ieșit zvonul că vor divorța.
Soția artistului a spus că au lansat o piesă numită „Divorțul anului” de care este foarte mândră, însă fanii au tras concluzii greșite.
„Noi lucrăm cu cei mici la cursuri de muzică și vine și el (Temișan). Și mi-a oferit „divorțul anului”, adică în final am terminat piesa care așa se numește”, a spus atunci soția lui Temișan.
Cei doi au fost foarte rezervați și civilizați ca de obicei și după ce au apărut acest
Citește și