Au mâncat românește, au „plătit” englezește! Patru persoane au comandat frigărui, pizza, ceafă, crispy și bere la o terasă din Vaslui. Ce au făcut când a venit nota de plată, de 184 de lei

Mai multe persoane s-au făcut de râs luni după-amiază după ce au făcut consumație într-un restaurant din Vaslui și apoi… au dispărut.

Este vorba despre patru persoane care au fugit fără să plătească ce au consumat la respectivul restaurant. Totuși, deși au reușit să fugă fără să plătească, cei patru se pare că nu au atât de mult noroc, pentru că întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere ale localului.

Reprezentanții localului din Vaslui au anunțat Poliția
Toată scena pare să fi fost premeditată, potrivit presei locale: oamenii au primit nota de plată, s-au prefăcut că vor să plătească cu cardul, dar că ar fi uitat codul PIN. Ulterior, ei au plecat, unul câte unul, de la masă, fără să plătească în cele din urmă nota de plată, care se apropie de 200 de lei.

„Au comandat frigărui, pizza, ceafă, crispy, bere limonadă, consumația ridicându-se la 184 de lei.

Au vrut prima dată să plătească cu cardul, dar au spus că nu mai știu PIN-ul. Doamna a plecat, iar noi am crezut că s-a dus să schimbe bani, pentru că domnul care o însoțea avea euro. După ce a plecat femeia, s-au ridicat și ceilalți trei de la masă și s-au făcut nevăzuți.

Citește și