Apariție bizară la mormântul Denisei Răducu. Cine e tânăra surprinsă plângând

Se împlinesc aproape cinci ani de când Denisa Răducu a plecat dintre noi din cauza unei boli grave, iar apropiații și fanii sunt în continuare șocați de faptul că artista nu mai e printre noi. Recent, la mormântul său a avut loc o apariție bizară, iar admiratorii manelistei au crezut că nu văd bine. Aceștia au fost de-a dreptul șocați de ceea ce s-a întâmplat.
Moartea Denisei Răducu a adus multă tristețe în rândul a milioane de fani, dar mai ales în rândul familiei sale, cea pe care cântăreața o iubea atât de mult și de care vorbea la superlativ în orice interviu.
Vestea că Denisa nu mai e a venit ca un șoc pentru toată lumea, iar pe 23 iulie urmează să se împlinească cinci ani de când cunoscuta cântăreața a plecat dintre noi din cauza unei boli grave de care suferea.
Ce s-a întâmplat la mormântul Denisei Răducu. Apariție bizară
Fanii artistei vin des la mormântul cântăreței pentru a-i aduce un omagiu, pentru a spune o rugăciune și a-i aprinde o lumânare, dar recent a avut loc o apariție bizară, iar admiratorii au crezut că nu văd bine.
Recent, una dintre fanele artist a creat o mare confuzie. Mădălina a venit la locul de veci al Denisei Răducu, iar cu fața plină de lacrimi i-a aprins o lumânare acesteia și a spus o rugăciune pentru sufletul ei. Tânăra și-a acoperit ochii cu ochelari de soare, însă imagine au devenit virale.
Asemenarea dintre Mădălina și fana ei e izbitoare. Blondă, cu fața rotundă, ochi și buze mari, dar chiar și aceeași privire sau voce, admiratoarea Denisei i-a făcut pe cei care o plăceau pe cântăreață să spună că de fapt e vorba chiar de Denisa Răducu și în realitate manelista nu a decedat, ci a stat ascunsă.
„Nu văd bine? E ce văd? E Denisa? În ce țară a fost? Cât teatru”, „Doamne, ce seamănă!”, „Seamănă enorm de mult”, „Eu la început am crezut că este Denisa” ”Băi, Denisa a murit sau nu?”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de către fani.
Mai mult de atât, Mădălina, fana Denisei Răducu, are chiar și aceeași aluniță deasupra buzei la fel cum o avea și manelista. Pe rețelele de socializare, fana Denisei Răducu postează clipuri video în care fredonează melodiile pe care Denisa Răducu le avea, iar vocea e foarte asemănătoare cu a regretatei artiste.
Citește și