Anunțul trist a fost făcut chiar de artist:

Dinu Maxer trece prin momente dificile, după ce tatăl său s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut chiar de artist, Dinu Maxer este în doliu!
Tatăl lui a murit după o lungă suferință.
Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu 15 ani, dar reușise să se lupte și să învingă, pentru un timp, boala.
Din păcate, boala a recidivat și a ajuns la spital luna trecută, iar medicii nu l-au mai putut salva. Dinu Maxer a scris un mesaj emoționant pe Facebook, povestind cele mai dragi amintiri cu tatăl său.
„A fost până azi…un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten! Am atâtea lucruri pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi despre tatăl meu…”, a scris Dinu Maxer pe Facebook.
„Mi-l amintesc tinându-mă de șaua de la bicicletă sau stând cu mine când studiam la acordeon. Apoi îmi amintesc că s-a întors din străînătate unde a lucrat 2 ani și mi-a cumpărat o super-orgă.
A fost și dur cu mine în adolescențî când mă pregăteam pentru treaptă I sau pentru admiterea la medicină. Mi-l amintesc în sala la primul meu spectacol și apoi bucurându-se când devenisem cunoscut…dezamăgit că am lăsat medicină, dar mulțumit că eram fericit cu viață mea de artist.
Citește și