Anunțul surprinzător făcut de Mihai Morar după 16 ani de căsătorie cu Gabriela și 3 copii împreună: „Uneori și GPS-ul te duce pe alt drum…”

Mihai Morar și soția sa Gabriela sunt căsătoriți de 16 ani, iar cei doi formează o echipă de invidiat.
Împreună au trei fete superbe, care sunt cea mai mare mândrie a lor, iar când vine vorba despre familie, timpul petrecut împreună este cel mai prețios.
Mihai Morar a vorbit despre căsnicia cu Gabriela
Prezent la un eveniment în Brașov, Mihai Morar a dezvăluit pentru Fanatik care este secretul unei căsnicii lungi și fericite.
După 16 ani petrecuți alături de partenera sa, omul de radio a spus că „trebuie să îți vezi de treaba ta” chiar și când ai posibilitatea de a merge pe alte căi. De asemenea, acesta a precizat că perioada pandemiei a fost una foarte bună pentru ei și i-a ajutat să petreacă mai mult timp împreună.
„Anul acesta facem 16 ani de la căsătorie. Secretul este să îți vezi de drumul tău. Cum să spun, fiecare dintre noi avem o cale. Asta nu înseamnă că nu mai sunt drumuri stânga-dreapta, pe unde să o iei. Uneori și GPS-ul te duce pe alt drum, dar, dacă îți vezi de drumul tău și nu complici viața
foarte, foarte mult, eu cred că… acesta e secretul. Bine, părerea mea e că trebuie să vezi până la urmă care este scopul, în tot ce faci.”, a spus Mihai Morar.
Ce planuri de vară are omul de radio
Mihai Morar a dezvăluit și ce planuri au în această vară. Cu toate că programul este foarte încărcat și se pregătește de un turneu prin țară cu Radio Zu, acesta a precizat că va urma și o plecare cu familia. Prezentatorul de radio și familia lui își doresc să ajungă într-o vacanță în Grecia, însă au plănuit și o vizită la părinții lui, la Baia Mare.
Citește și