Anuntul facut de Kira Hagi despre tatal ei

Kira Hagi, care are un debut fabulos in lumea cinematografiei, a marturisit cum si-a ales aceasta meserie, dar si ce rol a

avut tatal ei, Gica Hagi, in alegerile ei.

Kira a povestit pentru corinacaragea.ro faptul ca tatal ei, Gica Hagi, si-ar fi dorit ca ea sa faca tenis, insa a ales sa devina actrita.

Kira povesteste, de asemenea, ca fostul mare fotbalist din Generatia de Aur isi noteaza tot intr-un carnetel, inclusiv pasii urmati de copiii sai in carierele lor.

”“La 12 ani, tata ne-a asezat pe mine si pe Ianis la masa, si-a luat carnetelul, caci de cand il stiu el noteaza tot in carnetel, si ne-a intrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a raspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocata…i-am cerut un ragaz de doua saptamani sa ma decid”, a declarat Kira pentru corinacaragea.ro.

Si pentru mama ei, Marilena Hagi, are numai cuvinte frumoase de spus.

“Ea este lumina noastra. Toti gravitam in jurul ei. Are o compasiune enorma si un suflet mare. Mama m-a iubit neconditionat in orice moment al vietii, m-a lasat sa ma exprim liber si nu m-a izolat, nu mi-a zis ca trebuie sa fiu intr-un fel. Asa am prins curajul acesta de a fi eu insami”, a mai povestit Kira in acelasi interviu.

Tanara actrita sustine, de asemenea, ca este dispusa sa riste mult pentru un rol, insa doar daca nu contravine principiilor sale.

Citește și