Anunț important pentru clienții DIGI RCS-RDS. Ce se schimbă din septembrie 2022

Anunț important pentru toți clienții operatorului de telefonie mobilă, cablu TV și internet. Urmează schimbări importante începând cu luna septembrie 2022.

Facturile abonaților vor suferi modificări. În ultimii ani, compania a cunoscut o dezvoltare rapidă pe piața din România, primii pași concretizându-se prin achiziționarea mai multor rețele de comunicații din țară.

Anunț important pentru clienții DIGI RCS-RDS

Operatorul de cablu TV, telefonie mobilă și internet are monopol de piața din România și datorită faptului că aduce în fața oamenilor, permanent, tot felul de oferte personalizate, care să le vină în ajutor.

Mai nou compania a anunțat ce urmează să se întâmple din luna septembrie.

Cu ocazia începerii noului an școlar, DIGI anunță că pune la dispoziția clienților vechi sau celor noi o ofertă de nerefuzat.

În acest sens a fost creată campania „Back to School” care este adresată tuturor celor care doresc să se porteze la serviciile oferite de Digi.

Care este, de fapt, oferta: cei care vor opta pentru un abonament pe doi ani, vor beneficia de o reducere de 50% a facturilor pentru următoarele nouă luni, echivalente cu perioada de desfășurare a cursurilor școlare.

Mai mult decât atât, există posibilitatea, pentru cei care întâmpină probleme la plata facturilor, să scape de această grijă timp de patru luni, în care compania decontează totul.

Cum poți achita, mai ușor, facturile DIGI

DIGI RCS-RDS vine în întâmpinarea clienților cu numeroase variante de plată, pentru ca fiecare să aleagă ce îi este mai la îndemână.

Compania îți permite să activezi factura electronică direct de pe siteul Digi

. Avantaje: primești factura pe email imediat ce a fost emisă și poți verifica oricând cât ai de plată.

Alege să primești factura Digi pe email și îi iei din greutatea de pe umeri lui Facturescu, colegul nostru care lunar pregătește mii de facturi și plicuri.

Odată ce ai activat factura electronică, lună de lună primești factura Digi doar pe email, iar Facturescu va fi mai zâmbitor, se arată pe siteul Digi.

Factura electronică Digi se poate activa din contul tău Digi sau din cel mai apropiat Magazin Digi.

Citește și