Antena 1 îşi vrea înapoi vedetele! Şefii trustului, dispuşi să cheltuiască cinci milioane de euro pentru foştii juraţi de la Chefi la cuţite şi Dan Negru

Șefii de la Antena 1 își vor vedetele înapoi! Sursele cancan.ro au dezvăluit că în urmă cu doar câteva zile a avut loc o şedinţă fulger în trustul Intact, după audienţele dezastruoase de la Chefi la cuţite.

Noua formulă a show-ului culinar pare să nu fie deloc pe placul telespectatorilor. Nu o spunem noi, ci audienţa scăzută.

Cifrele înregistrate în primele ediţii ale emisiunii au fost sub filmul Ninja Warriors, de pe PRO TV, un serial vechi de peste 11 ani.

Astfel, șefii au intrat în ședință de urgență și caută tot felul de variante pentru a salva situaţia.

Antena 1 îşi vrea înapoi vedetele!

Sursele cancan.ro au dezvăluit că şefii de la Antena 1 ar fi dispuşi să cheltuiască cinci milioane de euro ca să aducă vedetele plecate înapoi.

Pe această listă intră inclusiv cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Dan Negru, Mihai Bendeac.

Cu această sumă, postul de televiziune ar acoperi și clauze de reziliere și salariile celor pe care îi vor înapoi.

”Antena nu mai are un format de vârf, așa cum are PRO TV, că între posturile astea e marea bătălie. Au avut trei formate mari, Chefi la Cuțite, iUmor și Revelionul cu Dan Negru, dar s-au dus. Au rămas cu Neatza cu Răzvan și Dani, așa că e de înțeles să fie agitație acolo. Mai ales după eșecul cu bucătarii, cu sezonul 13.

Sunt costuri mari să-i aduci pe ăstia, pe Dan Negru, de exemplu, care e bine prins la Kanal D, sunt bani de publicitate care au intrat, nu-i chiar așa de simplu, financiar vorbesc. Sunt multe aspecte”, a declarat o sursă pentru Cancan.

Cătălin Scărlătescu dă de pământ cu Antena 1
Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea se află în război cu Antena 1 de la sfârşitul anului trecut. Motivul este deja cunoscut de întreaga ţară, pentru că scandalul dintre cele două părţi a fost făcut public. Iubitul Doinei Teodoru a răbufnit, din nou, după ce mâna dreaptă a Monei Segall i-a atacat pe reţelele de socializare.

Chef-ul are momentan 4 procese cu Antena 1, la fel și Dumitrescu şi Bontea. De asemenea, Scărlătescu a explicat că nu îl miră ca în viitor să mai fie chemat în instanţă şi pentru alte motive.

„Tot patru procese am și eu, păi nu suntem frați până la moarte? Bine, cu cine n-are Antena 1 proces? Ei au toate procesele din lume și o să ne mai dea. Bănuiesc că o să ne mai dea în judecată. Mai am timp până la 114 ani, eu îi aștept. Ce să fac, măi? Știi cum e lumea asta.

Ei se cred Dumnezei și noi suntem niște sclaveți, care trebuie să stăm aplecați, să ne jecmănească, să tragă de noi. Cam asta știu ei să facă. Adică n-am fost buni atâția ani de le-am făcut niște ratinguri de n-au visat ei în viața lor?”, a punctat fostul jurat de la Chefi la Cuțite.

Citește și