Anne Heche, oficial o eroină. Organele actriței au fost donate

Anne Heche, una dintre cele mai iubite actrițe ale momentului, a plecat din această lume. A suferit un accident grav, în urma căruia starea ei a fost una extrem de critică.
A fost declarată moartă încă de vineri, iar până acum a fost căutat un donator la care să ajungă organele ei.
Organele lui Anne Heche au fost donate
Pe data de 5 august, Anne Heche s-a izbit cu mare viteză cu mașina de o casă din Mar Vista, unde a provocat un incediu major, stins de 60 de pompieri.
Vedeta a intrat cu autoturismul peste proprietari dar, din fericire, aceștia nu au pățit nimic. Ea a fost extrem de avariată și a ajuns de urgență la spital, unde medicii au încercat să facă tot posibilul pentru ea.
Aceasta a fost scoasă dintre fiare conștientă, dar spre spital a intrat în comă. Toți sperau la o minune, dar nimeni nu îi mai dădea șanse de supraviețuire.
De atunci, familia s-a asigurat că marea ei dorință îi va fi îndeplinită: donarea organelor. A fost deconectată de la aparate încă de vineri și declarată moartă, iar luni a fost găsită și persoana competentă.
Astfel, suferința provocată de moartea artistei a oferit o nouă șansă la viață.
Familia actriței este devastată
Anne Heche a lăsat în urmă o mulțime de lacrimi și suferință. Fiul actriţei americane Anne Heche a transmis un mesaj emoţionant, după ce mama sa a murit, afirmând că familia a pierdut „un suflet bun şi vesel, o mamă iubitoare şi un prieten loial”.
Acesta speră că mama lui și-a găsit liniștea și a ajuns într-un loc mai bun, fără suferință.
„În aceste şase zile, mii de prieteni, rude şi fani mi-au împărtăşit afecţiunea lor.
Le sunt recunoscător pentru dragostea lor, la fel şi pentru sprijinul tatălui meu, Coley, şi al mamei mele vitrege, Alexi, care continuă să fie sprijinul meu în această perioadă. Odihneşte-te în pace, mamă, te iubesc”, a mai scris acesta.
Un ultim mesaj a transmis și fosta ei parteneră de viață, Ellen DeGeneres. Aceasta a ținut să le transmită membrilor familiei gânduri buni și condoleanțe, fără a face prea multe declarații.
„Este o zi tristă. Le transmit copiilor, familie și prietenilor lui Anne toată dragostea mea”, a spus Ellen DeGeneres.
Citește și