Andreea Mantea rupe tăcerea și spune adevărul despre Cristi Mitrea:

Andreea Mantea s-a hotărât să spună adevărul despre relația pe care a avut-o cu Cristian Mitrea! Frumoasa vedetă Kanal D ne-a oferit declarații în exclusivitate.
Andreea Mantea nu mai vrea să tacă. Frumoasa vedetă Kanal D a decis să rupă tăcerea și a oferit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro o declarație dură în care spune adevărul despre relația tumultuoasă pe care a avut-o cu Cristi Mitrea.
Relația a debutat frumos și s-a bazat pe dragoste.
Una puternică, mai ales că din ea a reieșit, în urmă cu 6 ani, o minune de copil, David Andrei. Din păcate, nori negri s-au abătut asupra relației, iar cei doi s-au despărțit.
Au fost momente mai bune și mai rele, însă, în ultima perioadă, declarațiile tendențioase ale lui
Cristi Mitrea au determinat-o pe eleganta Andreea Mantea să iasă din carapace și să își spună răspicat punctul de vedere.
Iată declarația Andreei Mantea, oferită în exclusivitate pentru WOWbiz.ro:
“A venit timpul să vă fac o confesiune.
Este despre mine și despre copilul meu
 M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut.
Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui.
Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.
Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.
Citește și