Andreea Liptak a ajuns milionara în dolari, dar provine dintr-o familie săracă

Fosta prezentatoare de la Pro TV, Andreea Liptak, si sotul ei, Razvan Spiridon, au parasit acum cativa ani lumea televiziunii si au intrat intr-o afacere piramidala cu produse cosmetice de top, ajungand milionari in dolari.
Pana sa ajunga aici, Liptak a traversat mai multe perioade grele.
„Provin dintr-o familie simpla: tata – ospatar inca de pe vremea lui Ceausescu, mama a fost muncitoare in trei schimburi la fabrica de conserve Refacerea din Arad. Azi, la 40 de ani, sunt fara bunici si
fara mama. Am terminat o facultate si apoi inca una, pentru ca am fost invatata ca daca ai carte, ai
parte. Eram studenta la Stiinte Economice si m-am angajat la Pro TV Arad in urma cu 20 de ani, ca sa
imi castig existenta. Nu am mostenit nimic, ca nu am avut ce, doar bunul simt. 6 luni am muncit in PROTV fara un ban, pentru ca pe vremea aceea, mai intai demonstrai, apoi ti se dadea o sansa”, a postat Andreea Liptak.
„Am fost chemata in Bucuresti dupa 3 ani de munca in redactia din Arad si am plecat, sperand la un salariu mai bun si o viata decenta.
Am muncit 12 ore pe zi toata viata, mi-am cumparat impreuna cu
Razvan o masina si un apartament cu 3 camere, cu credite in franci elvetieni. Stiti povestea, cred!
Banca ne-a acordat un credit cu o rata de 65% din salariul nostru pe 30 de ani si apoi s-a scumpit francul de 3 ori si jumatate. Faceti calculul!
A fost banca de vina? Dati-mi voie sa va spun ca nu m-a obligat sa imi fac credit. Cu atatea griji in jurul nostru, mama mea a intrat intr-o depresie de care nu s-a mai vindecat niciodata
Mama mea a murit trista, cu o pensie de 750 de lei pe luna. Toata viata
ei ne-a spijinit, nu a conceput niciodata sa primeasca ajutor de la noi. Vreti sa va spun de cate ori am intarziat plata intretinerii sau plata ratei la banca, pana ne-am redresat?
De cate ori am platit dobanzi si penalitati la stat pentru ca nu am platit impozitele la timp, pentru ca nu stiam cum sa mai impartim banii?”, a continuat Andreea.
Citește și