Andreea Esca și Alexandre Eram, doi părinți mândri. Fiica lor, Alexia Eram, absolventă a unei universități prestigioase din Anglia

Alexia Eram (21 de ani), fiica Andreei Esca (49 de ani) și a lui Alexandre Eram (52 de ani), a absolvit University for the Creative Arts din Anglia. Festivitatea de absolvire a avut loc azi, 7 iulie, deși Alexia terminat studiile anul trecut. Din cauza pandemiei, festivitatea a fost amânată până acum.
Andreea Esca și Alexandre Eram, doi părinți mândri. Fiica lor, Alexia Eram, absolventă a unei universități prestigioase din Anglia La eveniment, Alexia i-a avut alături pe părinți, dar și pe fratele mai mic, Aris Melkior.
„Te iubesc”, a scris Aris la Insta Story, în dreptul unei imagini cu Alexia. „Alexia Margot Eram suntem mândri de tine și te iubim foarte mult! PS: Ești cea mai tare…”, a scris și Andreea Esca pe Instagram.
Iubitul Alexiei, solistul Mario Fresh (22 de ani), nu i-a putut fi alături în persoană, însă i-a transmis în mediul online: „Mândru rău de tot! Bravo Cap!”.
Pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca.
Dar, pe de o parte știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea”, a explicat. „Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face.
Poate nu neapărat pentru generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată”, a continuat. „Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media. Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut.
Oricum nu aș fi făcut mari chestii. Pur și simplu trebuie să am grijă la ce postez și la cum vorbesc, pentru că știi cum se preia orice. Mama, până acum, nu a prea avut nimic în presă așa mai negativ, să zicem”, a mai spus Alexia Eram atunci.
Citește și