Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă

Andreea Antonescu va fi astfel mamă pentru a doua oară. Artista mai are o fetiță de 11 ani pe nume Sienna, dintr-o căsătorie anterioară
Cântăreața s-a despărțit de fostul său partener în urmă cu aproape patru ani.
Andreea Antonescu le-a făcut o mare surpriză fanilor săi. Solista a anunțat pe rețelele sociale că este însărcinată pentru a doua oară!
Mulți s-au întrebat cine este bărbatul care o face din nou mamă pe cântăreața din trupa Andre, mai ales că nu s-a mai afișat de multă vreme cu cineva.
Nu l-a prezentat încă lumii întregi, dar i-a spus numele și așa s-a aflat că acesta este jurnalist.
Andreea Antonescu radiază de fericire. Cântăreața este gravidă și a anunțat asta în cel mai frumos mod.
A postat o imagine pe rețelele sociale, în care i se vede burtica în toată splendoarea. Peste o lună, Andreea va împlini 40 de ani.
„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alaturi de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!
Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media!
Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe contul de socializare.
Andreea a participat, alături de Andreea Bălan, la America Express, show-ul Antenei 1 care va fi difuzat anul viitor.
Citește și