Anca Serea, noi probleme de sănătate. Vedeta nu mai face față stresului: “Din păcate…”

Anca Serea este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Celebra soție a lui Adi Sînă se bucură de mare succes În plan profesional, este apreciată de o mulțime de oameni și are parte de reușite notabile. Totuși, nu stă deloc bine la capitolul sănătate, unde se confruntă cu probleme grave.

Anca Serea, probleme mari cu stresul
Anca Serea este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Pe lângă faptul că este o vedetă foarte iubită, este și o mamă minunată. Este cu adevărat o eroină, care are grijă de șase copii minunați. Are mereu multe de făcut, iar oboseala începe să se resimtă.

Anca Serea este foarte activă pe rețelele de socializare, unde are o comunitate mare de fani care o urmăresc si o apreciază pentru activitatea ei. În ultimele zile, însă, a lipsit de pe rețele de

socializare, iar fanii s-au îngrijorat de absența ei. Astfel, vedeta simțit nevoia să le ofere acestora explicații și a vorbit despre ce i s-a întâmplat în ultimele zile.

Anca Serea, complicații la inimă
Astfel, Anca Serea a declara că am muncit foarte mult în ultima perioadă, a fost foarte stresată, iar inima a început să-i dea semne. A avut tensiunea foarte scăzută, motiv pentru care ar trebui să se odihnească mai mult și am luat o pauză de la tot.

”După o săptămână foarte grea în care și voi ați observat că ați lipsit. Am lipsit că am fost super obosită, din păcate cu tensiunea 9..”, a declarat Anca Serea pe rețelele de socializare.

Citește și