Anamaria Prodan și fiica de 22 de ani, în aceleași costume de baie. 1000 de euro bucata și poți arăta așa la plajă!

Așa mamă, așa fiică. Anamaria Prodan (49 de ani) ține pasul cu fetele ei, una sportivă, cealaltă manechin. Dovadă sunt pozele în care apar împreună și în care impresara arată de parcă ar fi sora lor, nu mama lor. Mai mult, Anamaria Prodan și fiica Sarah au aceleași gusturi și la haine, iar costumele de baie în care se afișează la plajă sunt identice.

Anamaria Prodan „aprinde” imaginația fanilor cu pozele în care apare sumar îmbrăcată, în lenjerie intimă sau în costum de baie. Impresara investește bani grei în tratamente de înfrumusețare, dar face și sport și este atentă și la alimentație.

De aceea, nu este de mirare că pozele cu ea au apărut și în presa din străinătate, iar tabloidele britanice o numesc „cel mai sexy impresar de fotbal”.

Anamaria Prodan și fiica ei, în aceleași costume de baie
Fiica ei, Sarah Dumitrescu, face sport de mică, baschet, și are doar 22 de ani, așa că e inutil să mai spunem că arată impecabil în costum de baie.

Pe pagina de Instagram a mamei ei sunt imagini în care amândouă, poartă același tip de costum de baie de la Louis Vuitton, cel roșu cu alb, și cu celebra monogramă LV pe imprimeu. Ținuta de plajă, din două piese minuscule, costă 1000 de euro, adică aproape 5.000 de lei. Un alt costum de baie preferat și de mamă, și de fiică este cel auriu, cu bretele negre.

Poze incendiare cu Anamaria Prodan, în presa britanică
Anamaria Prodan face vâlvă în presa britanică, dar nu cu divorțul de Laurențiu Reghecampf, extrem de mediatizat la noi, ci cu pozele ei incendiare. Jurnaliștii britanici o numesc “cel mai sexy impresar de fotbal din lume” și îi dezvăluie și adevărata avere: una amețitoare.

Luna trecută, pe site-ul dailystar.co.uk a fost publicat un articol destul de consistent despre averea Anei, iar materialul a fost presărat cu multe poze senzuale, de pe pagina de Instagram a impresarei. „Anamaria Prodan, supranumită cel mai sexy agent de fotbal din lume, are o avere netă de peste 100 de milioane de lire sterline, mai mare decât cea a lui Harry Kane, talismanul clubului Tottenham Hotspur”, titrează britanicii.

Citește și