Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu Laurențiu Reghecampf: “Procesul merge înainte până când…”

Anamaria și Laurențiu au înaintat divorțul, iar impresara a dat noi detalii despre situația dintre ei.
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au reluat dialogul pe cale pașnică, cei doi par resemnați cu situația actuala și au decis să comunice pentru binele fiului lor.
Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu Laurențiu Reghecampf
Impresara a mărturisit că o anumită persoană le dorește răul și că va afla cine e.
Ba mai mult, Anamaria Prodan a mărturisit că se amuză la telefon cu Laurențiu pe subiectele scrise de către presă despre ei.
Ce a declarat impresara despre Laurențiu Reghecampf
‘’Vorbesc cu el strictul necesar, când vine vorba de copilul nostru. Eu mă amuz cu el la telefon de tot ceea ce scrie presa. Mă întreabă dacă am dat interviul cutare, îl întreb dacă a transmis pe undeva ceva…
Îl întreb dacă paparazzelile celebre, exclusive ale unor publicații sunt reale sau nu, și mă distrez foarte tare. Restul este așa cum știți, procesul merge înainte, până în momentul în care ne vom înțelege foarte clar asupra tuturor lucrurilor care aparțin, în exclusivitate, copiilor mei.
Cât despre alte povești și apariții ale amantelor și toate lucrurile astea urâte, care au apărut în ultima perioadă, da, am timp o viață să văd de unde au apărut, cum, cine le-a trimis, pentru ce…’’, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.
Citește și