Anamaria Prodan a dezvăluit ce scrisoare i-a trimis Traian Băsescu, acum doi ani: „Mare noroc a avut Reghe!”

Anamaria Prodan a dezvăluit pe Instagram ce scrisoare i-a trimis Traian Băsescu acum doi ani, când încă era fericită alături de Laurențiu Reghecampf. Fostul președinte al României chiar îi transmitea atunci, indirect, și lui Reghe felicitări că are lângă el o femeie atât de puternică.
Pe contul său de Instagram, Anamaria Prodan a făcut public o scrisoare pe care a primit-o de la Traian Băsescu pe 29 aprilie 2020. Impresara a mulțumit fostului președinte al României pentru cuvintele frumoase pe care i le-a scris. „Mulțumesc, domnule Președinte’, a scris fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf.
Traian Băsescu spunea despre vedetă că este o femeie frumoasă și inteligentă, care a reușit să aibă o carieră strălucitoare.
De asemenea, fostul președinte a scris că Laurențiu Reghecampf era un bărbat norocos că avea o soție ca Anamaria Prodan.
„Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său. O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal. Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de ‘doamne care populează fotbalul românesc.
A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susţinându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă.
Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a avut Reghe!’, i-a scris Traian Băsescu, în acea scrisoare, Anamariei Prodan.
Citește și